Y ysnozkn Kayıtlı Üye Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 Puanları 1 Yaş 41 Kullandığınız SAP Modülleri SAP COSAP FI Katılım Bölgesi İstanbul 31 Ocak 2023 #1 Merhaba SAP de ve Forum da yeniyim. Bir konuda yardım ihtiyacım var. 2023 mali yılına kayıt atarken aşağıdaki mesajı almaktayım. Yönlendirme yapmanız mümkün mü ?
Merhaba SAP de ve Forum da yeniyim. Bir konuda yardım ihtiyacım var. 2023 mali yılına kayıt atarken aşağıdaki mesajı almaktayım. Yönlendirme yapmanız mümkün mü ?
T thexx Kayıtlı Üye Katılım 21 Şub 2020 Mesajlar 55 Tepki puanı 4 Puanları 8 Yaş 39 Kullandığınız SAP Modülleri SAP CO Katılım Bölgesi İstanbul 01 Şub #2 numara aralığı tanımlama diye birşey var.fbn1'den aralık tanımlarsanız çözülecektir diye düşünüyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
Y ysnozkn Kayıtlı Üye Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 Puanları 1 Yaş 41 Kullandığınız SAP Modülleri SAP COSAP FI Katılım Bölgesi İstanbul 01 Şub #3 Merhaba Kayıt atarken doğrulama varmış. Bulunduğu ayın son gününe değil takip eden ayın ilk gününe atılması gerekiyormuş kaydın. Sorunum çözülmüş oldu. İyi çalışmalar. Oyla 0 Olumsuz oyla
Merhaba Kayıt atarken doğrulama varmış. Bulunduğu ayın son gününe değil takip eden ayın ilk gününe atılması gerekiyormuş kaydın. Sorunum çözülmüş oldu. İyi çalışmalar.