As01 Duran Varlık Yarat

mehmetuguz1

Kayıtlı Üye
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP MM
  2. SAP FI
  3. SAP SD
Katılım Bölgesi
  1. Ankara
merhaba, AS01'den duran varlık yarattım. satıcı carisi açtım ve aldığım duran varlık numarasını 70 kayır anahtarı ile cariye işledim 10 yıl süreli bu demirbaş bundan sonraki 3 aylık döenmlerde sistem kendisi otomatik kayıt atacakmı acaba?

Övünç DİNÇ

Çözüm Ekibi
Kayıtlı Üye
Web Sitesi
sapforo.com
  1. SAP MM
  2. SAP PP
  3. SAP FI
  4. SAP QM
Katılım Bölgesi
  1. İzmir
Mehmet Bey selamlar bu güzel soru içinde teşekkürler.

Bahsettiğiniz şekilde 3 aylık dönemlerde 10 yıllık kayıt oluşturabilmeniz için, amortisman anahtarının 3 er aylık dönemde tanımlanmış olması gerekir ki genelde aylık tanımlanır.
Ayrıca
Kod:
Afab
TCode üzerinden amortisman çalıştırmanız gerekir ki eğer sistem 3 ayda bir kurgulanmış ise.

Amortisman Hesaplama İşlemleri AFAB

Son düzenleme:

mehmetuguz1

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP FI
  3. SAP SD
Katılım Bölgesi
  1. Ankara
Mehmet Bey selamlar bu güzel soru içinde teşekkürler.

Bahsettiğiniz şekilde 3 aylık dönemlerde 10 yıllık kayıt oluşturabilmeniz için, amortisman anahtarının 3 er aylık dönemde tanımlanmış olması gerekir ki genelde aylık tanımlanır.
Ayrıca
Kod:
Afab
TCode üzerinden amortisman çalıştırmanız gerekir ki eğer sistem 3 ayda bir kurgulanmış ise.

Amortisman Hesaplama İşlemleri AFAB
teşekkürler, cevabınız çok yardımcı oldu. iyi çalışmalar herkese müsait bir zamanda Duran varlık nasıl yaratılır adım adım anlatırım. konularda göremedim.

Övünç DİNÇ

Çözüm Ekibi
Kayıtlı Üye
Web Sitesi
sapforo.com
  1. SAP MM
  2. SAP PP
  3. SAP FI
  4. SAP QM
Katılım Bölgesi
  1. İzmir
teşekkürler, cevabınız çok yardımcı oldu. iyi çalışmalar herkese müsait bir zamanda Duran varlık nasıl yaratılır adım adım anlatırım. konularda göremedim.

Desteğiniz için teşekkür ederiz. Sizinde ifade ettiğiniz gibi bazı bilgiler henüz eksik ümit ediyorumki ilerleyen yıllarda tüm kullanıcılar için faydalı bir alan oluşacaktır. Türkiye de malesef SAP uygulamaları hakkında bilgi paylaşımı yok denecek kadar az.