Ay içinde faturalanmamış ve faturalanmış siparişler

murat d

Kayıtlı Üye
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP MM
  2. SAP PP
  3. SAP CO
  4. SAP FI
  5. SAP SD
Katılım Bölgesi
  1. İstanbul
Selamlar,
QuickViewer ile ay içinde faturalanmamış ve faturalanmış siparişlerin maliyet kayıtları ve ciro kayıtlarını yan yana görebileceğim bir rapor oluşturmak istiyorum.
Sap de henüz çok yeniyim araştıra araştıra bir şeyler yapmaya çalıştım ancak oluşturduğum raporda satırlar alt alta tekrarlama yapıyor doğru satır da içinde var fakat ayrıştıramıyorum.Saçma sapan birşeyler yapmış olabilirim lütfen mazur görün Ocak 2022 de Sap ye başka bir erp programından geçiş yaptık.
Yardımlarınız ve emekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
1647341588504.png

1647341541022.png

CEMOKA

Çözüm Ekibi
Kayıtlı Üye
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP MM
  2. SAP CO
  3. SAP FI
  4. SAP SD
  5. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. İstanbul
Merhaba,

tam olarak nasıl bir rapor yaptığınızı simüle edemiyorum, fakat anladığım kadarıyla tablolardan gelen verilerden biri çok satırlı, diğerinde 1 satır veri var. hangi veriyi rapora alacağınızı inceleyip, gerekiyorsa az satır olan tabloyu sol tarafa alıp, diğerini sağ tarafa alın. Yada, bir tabloyu diğeri ile join yapmadan tablonun içine ek alan ekleyip o tablodan verileri okutup bu raporun yanına getirin. Gerekiyorsa özelden yazın, bağlanıp yardımcı olmaya çalışayım. yada örnek bir excel gönderin hangi tablonun hangi alanlarından oluştuğunu da üst kısmında belirtin, benzerini kendi sistemimde oluşturmaya çalışayım. Fakat biraz uzun sürebilir.