mcertel
Kayıtlı Üye
- Kullandığınız SAP Modülleri
-
- SAP ABAP
- Katılım Bölgesi
-
- Aydın
Merhabalar,
Başlıkta yazdığım bu fonksiyonu program yardımıyla excel ile toplu kalem yüklemesi yapmak istiyorum. VA01 işlem kodundan kalemleri toplu yükleyemiyoruz diye biliyorum. Bunun için daha önce excel vba script kullandım fakat 1000+ fazlasında biraz yavaş kalabiliyor. Sorularımı aşağıda belirtiyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Başlıkta yazdığım bu fonksiyonu program yardımıyla excel ile toplu kalem yüklemesi yapmak istiyorum. VA01 işlem kodundan kalemleri toplu yükleyemiyoruz diye biliyorum. Bunun için daha önce excel vba script kullandım fakat 1000+ fazlasında biraz yavaş kalabiliyor. Sorularımı aşağıda belirtiyorum, şimdiden teşekkür ederim.
- Bu fonksiyonu kullanmam süreçsel anlamda sıkıntı yaratabilir mi ? Normalde VA01 ekranında sipariş oluşturulurken kredi kontrolleri vs yapılıyor. Bu işlemi programatik bir şekilde yaptığımda bu kontrolleri devralacak mı ?
- Bu fonksiyonun içindeki bazı parametreler var. Örneğin ORDER_HEADER_IN ve ORDER_HEADER_INX gibi. Bu parametrelerin farkı nedir, açıklayabilecek olan varsa çok sevinirim.
- Bu fonksiyonu excel ile bu şekilde kullanan arkadaşlarım varsa code-review açısından kodlarını paylaşabilir mi ?