YARDIM Çıkış Yapılan Malzemeleri Listeleme

gicimi

Kayıtlı Üye
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP MM
  2. SAP WM
Katılım Bölgesi
  1. Ankara
Merhaba,

MB52 işlem kodunda 2022 yılı çıkış yapılan malzeme bilgilerini raporlayabilmek için hangi tabloları kullanabiliriz.

Destek olabilir misiniz.
Teşekkürler.

thexx

Kayıtlı Üye
  1. SAP CO
Katılım Bölgesi
  1. İstanbul

CEMOKA

Çözüm Ekibi
Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP CO
  3. SAP FI
  4. SAP SD
  5. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. İstanbul
Merhaba gicimi,

MB52 işleme Malzeme stoklarını görüntüleme işlem kodu, MB51 de stok hareketlerine ait raporlama yapabildiğimiz işlem kodu. Bunlardan farklı olarak başka bir tablo veya rapor bilgisi mi soruyorsun, tam anlaşılamadı. Daha açık yazabilirsen sevinirim.

gicimi

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP WM
Katılım Bölgesi
  1. Ankara
Merhaba gicimi,

MB52 işleme Malzeme stoklarını görüntüleme işlem kodu, MB51 de stok hareketlerine ait raporlama yapabildiğimiz işlem kodu. Bunlardan farklı olarak başka bir tablo veya rapor bilgisi mi soruyorsun, tam anlaşılamadı. Daha açık yazabilirsen sevinirim.
Merhaba,

Çıkışı yapılmış ürünlerin seri numarasına ulaşmaya çalışıyorum. 2022 yılında 300 deposuna gönderilen tüm ürünlerin detaylarına (seri No, Marka, Model) gibi bilgilere.

MB51 baktığımda belge numaraları sekmeye ulaşıyorum. Ama benim isteğim belge numarasına istinaden yada depo numarasına göre giden tüm ürünlerin bilgilerini raporlamak istiyorum.

Teşekkürler.

Claudiu Petria

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP SD
Katılım Bölgesi
  1. Adana
In the MB52 process code, you can use the following tables to report material information:

1. MARD (Material Master: General Plant Data)
This table contains general information about the material, such as the material type, base unit of measure, and material group.

1. MARC (Material Master: Plant Data for Storage Location)
This table contains information about the material specific to a particular storage location, such as the stock level and safety stock.

1. MARM (Material Master: Measurement)
This table contains information about the dimensions and weight of the material.

1. MAST (Material Master: Valuation and Account Assignment)
This table contains information about the valuation and account assignment of the material, such as the valuation class and general ledger account.

pembekurt

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP SD
Katılım Bölgesi
  1. Adana
Merhaba Gicimi,
MB51'de istediğin tarih aralığını verip yürüt işlemi yapınca aşağıdaki ekrandan kırmızı ile işaretlediğim alana dokunduğunda düzeni değiştir ekranı açılır bahsettiğin marka model malzeme kısa metninde yada başka sutünda ise ona göre sağ taraftan sol tarafa aktarıp istediğin alanı bulabilirsin.Yeni adla Sakla dersen yeni bir ismlendirme yaparak istediğin şekilde kaydedersin.

1671627603335.png