CK40N

sap-pp

Kayıtlı Üye
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP MM
  2. SAP PP
  3. SAP CO
Katılım Bölgesi
  1. İzmir
Yeni oluşturduğumuz ancak ürün ağacında daha önce sistemde olan ve başka ürün ağaçlarına bağlı olan kodların da olduğu kodların CK40N üzerinden toplu standart maliyet hesaplamasını yaptım, ancak işlemin sonunda CKPRCH019 uyarı kodunu bilgi iletisi şeklinde aldım. araştırdığımda zaten başka ürün ağaçları tarafından da kullanılan iki kodun standart fiyatının değiştiğini gördüm. Bunu geri alabilir miyim ve bunun sistemsel yansıması nasıl olur? İnternette değiştirmeyin şeklinde yorumlar var hatta değiştirilemez olduğunu da biliyordum o yüzden değişebileceği hiç aklıma gelmedi ve nasıl bir etkisinin olacağını bilmiyorum. Endişelenmeli miyim diye merak ediyorum.​

ferittrn

Kayıtlı Üye
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP MM
  2. SAP PP
  3. SAP CO
  4. SAP FI
  5. SAP SD
  6. SAP HR
Katılım Bölgesi
  1. Ankara
Merhaba, anladığım kadarıyla içerde üretim siparişi olan ürünlerinde fiyatını değiştirmeye çalışmışsınız ama sistem bunun için uyarı vermiş. Genelde malzeme hareket görmüşse fiyat değişmez yani siz diyelim temmuz ayında standart fiyatı değiştirdiniz malzeme hareket gördüyse fiyat değişmiş gibi görsenizde eski fiyattan işlemi yapar ama bundan sonraki işlemlerinizde yeni fiyattan yapacaktır. Bildiğim kadarıyla bu şekilde. Yanlış biliyorsam benden daha iyi bilen arkadaşların bu mesaja dönüş yapmasını rica ederim.

iyi çalışmalar