Sevindim, Bankaya ibraz edilen çek/senet için birkaç uyarlama adımı var, OBYK da bunlardan biri, çözüm bulmanıza sevindim, kolay gelsin.merhaba hocam sorunu çözdüm. OBYK alanındaki tanımlama hatalıymış.
saygılarımla,
Sevindim, Bankaya ibraz edilen çek/senet için birkaç uyarlama adımı var, OBYK da bunlardan biri, çözüm bulmanıza sevindim, kolay gelsin.merhaba hocam sorunu çözdüm. OBYK alanındaki tanımlama hatalıymış.
saygılarımla,
Klavyenin azizliği kusura bakmayın. Otomatik düzeltme var. FArk ettikten sonra da sistem düzeltmeme izin vermedi.Merhaba Faruk bey,
Öncelikle Siz diye hitap ederseniz sevinirim, Samimiyetimiz veya bir tanışıklığımız olmadığı bilinsin diye söylüyorum. Ayrıca bir önceki sayfada yazılanları kontrol ettiniz mi. Bu sebeple forumda konuşulsun bu konular diyorum, çünkü çok fazla özelden sorular gelmeye başlıyor. OB09 işlem kodu ile ilgili hesaplar için kur farkı tanımlamalarını yaptınız mı ve OBYK da tanımlamanızı yaptınız mı, kontrol ediniz.
Merhaba,merhaba hocam sorunu çözdüm. OBYK alanındaki tanımlama hatalıymış.
saygılarımla,
merhaba hocam sorunu çözdüm. OBYK alanındaki tanımlama hatalıymış.
saygılarımla,
Faruk Bey merhaba,merhaba hocam sorunu çözdüm. OBYK alanındaki tanımlama hatalıymış.
saygılarımla,
Merhaba Cem Bey,Merhaba Daha önceki arkadaşa da söyledim, detay bilgi paylaşmadan verilecek yardım da yüzeysel oluyor. Yinede yardım etmeye çalışacağım.
Sisteminizi kontrol edin, konuyla ilgili bulduğum not aşağıdadır
2402509 - Message no. ICC_TR119 in posting via FTR03 for BoE in foreign curr.
Bu nota göre BF31 İşlem kodunu çağırıp, ülke kodu olarak TR seçtiğinizde Aşağıda görünen işlev modülü bölümünde "Turkey" ile başlayan alanların olması gerekiyor. Ayrıca,
Ekli dosyayı görüntüle 17154
BF41 işlem kodunu çağırıp ülke kodu TR seçtiğinizde aşağıdaki 1130 proses satırının sisteminizde olması gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 17155
bunlar sisteminde mevcut ise Banka yardımcı hesaplarını, kurfarkı hesaplarını kontrol etmen gerekiyor, veya hiç bulamazsan, kayıt esnasında ekran ekran görebilmeni sağlayacak şekilde debug a düşürüp orda hatayı görüntülemen gerekiyor.