Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FTR05 Ekranında Çek Bordrolarını Toplu olarak Yazdırma
Standart RFTR_BOE_REPRINT programından, yani FTR05 işlem kodu ile ulaştığınız rapordan zaten çek bordrolarını toplu olarak yazdırabiliyor olmanız gerekiyor
Aşağıda bordro numaralarını yazıp yürüttüm sonraki ekranda da bordroları işaretleyip yazdır deyip yazdırdım. Acaba sizde Senet ilişk.lst. alanı yanı bordro numarası aralığını gireceğiniz alanda çoklu seçim yok mu.
Benim sistemim SAP ECC 6.0, sen belki Sap Hana versiyonu kullanıyor olabilirsin. Fakat içerik hemen hemen aynıdır. Bordro alanı seçim kriteri olarak görünüyor ise istediğin olacaktır.
İki belgeyi seçip, Senet ilişik.lst.yazdır butonuna bastığımda gelen popup daki alanları aşağıdaki gibi seçip yazdırma öngörümü dediğimde, iki çıktı ön izlemede gösterdi. Sende farklı bir durum mu var bilemedim.
Yazıcı sabitlerinde yada sayfa seçiminde 1 yazıyor olabilir mi. Sizin kullanıcı ayarlarınız ile ilgili bir durum mu, yoksa yetkisi olan başka biri de bu şekilde çıktı alamıyormu, Test ediniz lütfen.