MB1A ekranı üzerinden bir siparişe çoklu malzeme ve parti tüketimi yapılabilmektedir. Tek malzeme ve parti ye çoklu siparişin tüketileceği bir ekran sap'de yokmudur arkadaşlar?
Teşekkürler hocam.Benim bildiğim yok ama öel bir uyarlama ile kullanan varsa bu konuda bilgi verirler.
bir uyarlama ile kullanan varsa demişsiniz hocam.. Sap de standart ekranlar üzerinde istenildiğinde danışman firmalar tarafınca değişiklikler yapılabilmektemidir? İnanın koskaca sap'de mb1a gibi bir ekranın toplu kullanılacağı bir ekran olmaması çok mantıksız açıkcası...Benim bildiğim yok ama bunu bir uyarlama ile kullanan varsa bu konuda bilgi verirler.
Merhaba,
Migo üzerinden Mal çıkışı, diğerleri sekmelerini seçerek zaten istediğin gibi sarf işlemi yapabiliyor olman gerekiyor, hiç baktınmı acaba, test sistemde deneyip görebilirsin.
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Siparişte otomatik malzeme tüketimi var ise migo işlem kodu ile o malzemeyi siparişe manuel olarak ayrıca tüketemiyoruz denilmektedir. Benim siparişlerim birim değerlerinde üretim adeti kadarını otomatik olarak çekmekte kalanı kendim mb1a'dan tüketmekteyim. Hem otomatik tüketim kalanıda migodan tüketim mümkünmüdür peki?Aşağıda görebileceğin gibi her işlemi ayrı ayrı satır halinde girebiliyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 7649