MIGO belgesi tarihi değiştirmek

Konu Kategorisi
  1. Materials Management (MM)
Kullanıcı Değerlendirmesi
5.00 Oylama

R.557

Kayıtlı Üye
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP MM
  2. SAP FI
Katılım Bölgesi
  1. Kastamonu
Merhabalar aşağıda kırmızı alanda belirttiğim belge ve kayıt tarihini güncellemenin bir yolu var mıdır?

8420

Seyfullah Alkan

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP PP
  3. SAP CO
  4. SAP FI
  5. SAP SD
Katılım Bölgesi
  1. İstanbul
Merhaba ,
SAP nin temelinde kayıt tarihi değiştirme kavramı yoktur. Özellikle malzeme hareketi yapılan kayıtlar birçok yeri tetiklediği için risklidir de. Yanlış aya kayıt attıysanız bu belgeye ters kayıt alıp doğru aya kayıt atabilirsiniz.

pembekurt

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP SD
Katılım Bölgesi
  1. Adana
Merhabalar ,
Tabikide var.Yan tarafındaki mercek görünümüne tıklayıp hala ay kapatılmadı ise takvimden seçip istediğiniz tarihe yada elle istediğiniz tarih girip; geriye dönük giriş-çıkış yapılabilir.Ama arkadaşın dediği gibi finans ile birlikte hareket edilmelidir.Yoksa başınız ağrıyabilir.
8422

8423

R.557

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP FI
Katılım Bölgesi
  1. Kastamonu
Test kayıt yapabilmek için MIR7 ve MIRO kayıtlarının da ters kaydını yapmam gerekti.
Belki bir kısa yol buluruz demiştim ama gerçekten yokmuş hata yapınca günlerce uğraştırıyor erp yazılımını özletiyor bazen :)

incsoft

Kayıtlı Üye
Ben işletmemde otomatik malzeme kulllanımı yaptırmaktayım ve de hatalı olan malzemeleri MB1A 262 hareket kodu ile depoya çıkmakta ya da tamamını düşmek için üretim girişinin ters kayıdını almaktayım. Keşke SAP'da düzeltme mantığı olsa ve de biran önce devreye girse.. 1 hatalı süre girildi diye herşey de ters kayıt alınıp yeniden girilmesini mantıklı bulmuyorum.