ÇÖZÜLDÜ SAP 13,5 Notebook Ekranına Tam Oturmuyor. (15,4'te aynı sorun olmuyordu)

kartalkaya19

Kayıtlı Üye
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP FI
Katılım Bölgesi
  1. Bursa
Merhaba
İş yerim 15,4 inc'lik laptop'u alıp, 13,5 inç'lik laptop verdi. Böyle olunca SAP PC'nin ekranında tam ekran gözükmüyor. 13,5 inç ekrana sığmıyor.
İlk görüntü bu şekilde. (1.görseldedir) En aşağı ulaşabilmek için mause ile aşağı doğru gitmem gerekiyor. 15,4 inç'te tam sığıyordu.
13,5 inç ekran için SAP ekranının tam oturmasını nasıl sağlayabilirim? Genel ayarlardan pc nin ayarlardan görüntü ayarını düşürmek istemiyorum. Çünkü böyle yaparsam pc'nin içindeki tüm ögeleri etkiliyor.
Ben sadece SAP'nin (örneğin F-43 tranzaksiyonunun) her açtığımda ek bir şey yapmadan tam olarak ekrana otursun istiyorum.
Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• SAP Görüntü 1.pdf
    96.2 KB · Görüntüleme: 114
  • SAP Görüntü 2.pdf
    81.1 KB · Görüntüleme: 105

serkanyilmaz

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP CO
  3. SAP FI
  4. SAP SD
Katılım Bölgesi
  1. Bursa
Merhaba,
Sap yazı tipini küçülterek ekrana sığdırabilirsiniz diye düşünüyorum. Ana pencerede Yerel Düzeni Ayarla (Alt+F12) - Seçenekler - Görsel Tasarım - Yazı Türünü Ayarla kısmından yapabilirsiniz. Aktif olması için Sap açıp kapatmanız gerekmektedir. Olmazsa standardı geri yükle kısmından tekrar eski haline getirebilirsiniz.

kartalkaya19

Kayıtlı Üye
  1. SAP FI
Katılım Bölgesi
  1. Bursa
Merhaba,
Sap yazı tipini küçülterek ekrana sığdırabilirsiniz diye düşünüyorum. Ana pencerede Yerel Düzeni Ayarla (Alt+F12) - Seçenekler - Görsel Tasarım - Yazı Türünü Ayarla kısmından yapabilirsiniz. Aktif olması için Sap açıp kapatmanız gerekmektedir. Olmazsa standardı geri yükle kısmından tekrar eski haline getirebilirsiniz.
Merhaba Serkan Bey
Çok teşekkür ediyorum. Yazı türü ayarlarını düşürünce 13,5 inç ekrana oturdu. Tekrar teşekkür ediyorum.