Sap easy access

suheyl

Kayıtlı Üye
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP MM
Katılım Bölgesi
  1. Adana
Herkese selam.
Yeni başladığım iş yerinde sap programına geçiş yapacağız. Sap ile geçmişte ufak bir zaman dilimi aşinalik olmuştu. Programda pratik yapma amacıyla download ettim fakat kullanıcı adi şifre bölümü var. Programi ne şekilde kullanabilirim bilgi alabilir miyim?
Teşekkürler

CEMOKA

Çözüm Ekibi
Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP CO
  3. SAP FI
  4. SAP SD
  5. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. İstanbul
Merhaba,
Öncelikle ne yüklediğini sorabilirmiyim. Sap logon yani arayüzü mü yükledin.

suheyl

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
Katılım Bölgesi
  1. Adana
Merhaba,
Öncelikle ne yüklediğini sorabilirmiyim. Sap logon yani arayüzü mü yükledin.
Sanırım evet.
Sap logon 720 yazıyor. Ana menüye erişimedigim için menüyü kurcalama şansım olmuyor. Kullanıcı girişi saglayamiyorum. Yonlendirirseniz minnettar kalırım

CEMOKA

Çözüm Ekibi
Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP CO
  3. SAP FI
  4. SAP SD
  5. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. İstanbul
Merhaba Suheyl, o sadece bir arayüzdür. Programın bir demo versiyonu olması gerekir ki şuan bir yerde varmı bilmiyorum. Sap, Windows gibi kurup çalıştıracağın bir program değil, o arayüz bir sisteme bağlanmak için kullanılır. Kurulu olan sistemin olması gerekiyor. Aşağıdaki linki takip edip bir trial system kurabiliyorsun sanırım. inceleyin, sonucu paylaşırsanız sevinirim.

suheyl

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
Katılım Bölgesi
  1. Adana
Merhaba Suheyl, o sadece bir arayüzdür. Programın bir demo versiyonu olması gerekir ki şuan bir yerde varmı bilmiyorum. Sap, Windows gibi kurup çalıştıracağın bir program değil, o arayüz bir sisteme bağlanmak için kullanılır. Kurulu olan sistemin olması gerekiyor. Aşağıdaki linki takip edip bir trial system kurabiliyorsun sanırım. inceleyin, sonucu paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba,
Denedim fakat yapamadım. Kendimdej ötürü mu beceremedim emin değilim.
Sadece o arayüzde dolaşmak, menülere aşina olmak için programi erişim sağlamak istiyorum. Tam sistemi kurmak için satın mi almak gerekiyor acaba? Yani farkli bir yol yok mudur?

CEMOKA

Çözüm Ekibi
Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP CO
  3. SAP FI
  4. SAP SD
  5. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. İstanbul
Merhaba Suheyl,

ordaki 14 parttan oluşan dosyaları indirip sonra deneme üyeliğini yaptın mı. Belirli süreliğine trial hesap üyeliği açıp bunu kullanıyorsun. Ama bu program server üzerine kurulup orda çalşımak için dizayn edilmiş, ek programlar isteyebilir. Yönergeleri takip edip kurmaya çalış. Başka yardımım olamayacak şimdilik.

CEMOKA

Çözüm Ekibi
Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP CO
  3. SAP FI
  4. SAP SD
  5. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. İstanbul
Bu kapsamda site yöneticisi Övünç beye de bir sitem edeyim. Kendisi bir zaman önce bu site kullanıcılarının girip test edebileceği bir versiyonu site kullanıcılarının edilebilmesini sağlayacaktı. Sanırım yoğunluktan ilgilenemedi kendisi.