sap ekranlarında ölçekleme

incsoft

Kayıtlı Üye
Merhabalar.

SAP ekranlarını ölçekleme yaparak küçültme/büyültme yapabilmek mümkün müdür efendim? Microsoft Office ekranlarında olduğu gibi %75 oranında mesela küçülterek birden fazla ekranla yan yana çalışabilmesi sağlanılabilir mi?

Teşekkürler..

Övünç DİNÇ

Çözüm Ekibi
Kayıtlı Üye
Web Sitesi
sapforo.com
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP MM
  2. SAP PP
  3. SAP FI
  4. SAP QM
Katılım Bölgesi
  1. İzmir
Merhabalar.

SAP ekranlarını ölçekleme yaparak küçültme/büyültme yapabilmek mümkün müdür efendim? Microsoft Office ekranlarında olduğu gibi %75 oranında mesela küçülterek birden fazla ekranla yan yana çalışabilmesi sağlanılabilir mi?

Teşekkürler..

Kullanıcı bazında ölçeklendirme için 7.60 üzerinde çalışmalar yapılıyor.
Sürümünüz daha eski ise bu mümkün değil. Bu yüzden iki ekran açıp yan-yana çalışmaya devam edeceksiniz şimdilik.

7.60 v 'de Grafik alanına bu seçeneğin geleceği yönünde beklentiler var.
Ben yinede pek olumlu değilim 500 kişinin çalıştığı bir işletmede 200 sap user olsa 200 farklı bilgisayar demek (Bunların ekran kartı ve çözünürlüklerine uyacak uyarlamayı - tanımlama şuan zor).

1539162674543.png

incsoft

Kayıtlı Üye
Kullanıcı bazında ölçeklendirme için 7.60 üzerinde çalışmalar yapılıyor.
Sürümünüz daha eski ise bu mümkün değil. Bu yüzden iki ekran açıp yan-yana çalışmaya devam edeceksiniz şimdilik.

7.60 v 'de Grafik alanına bu seçeneğin geleceği yönünde beklentiler var.
Ben yinede pek olumlu değilim 500 kişinin çalıştığı bir işletmede 200 sap user olsa 200 farklı bilgisayar demek (Bunların ekran kartı ve çözünürlüklerine uyacak uyarlamayı - tanımlama şuan zor).

Ekli dosyayı görüntüle 7145
Öncelikle teşekkürler hocam.

Bu gerçekten bizler için çok iyi olacaktır. 1920x1080 27" ekranda çalışmamıza rağmen ekranımız yetmiyor. Aynı anda 3 ekranla çalışmak gerekiyor ancak maalesef sığdıramıyoruz. Yüksek çözünürlüklü monitör lazım bunlarda çok pahalı..

CEMOKA

Çözüm Ekibi
Kayıtlı Üye
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP MM
  2. SAP CO
  3. SAP FI
  4. SAP SD
  5. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. İstanbul
SAP Business Client kullan, içinde görünümü kişiselleştirebildiğin gibi sekmeler şeklinde de görüntüleyip kullanabilirsin.
Gui seçenekleri Login olmadan gui içindeki 3 çizgiye basıp ulaşabildiğin gibi

1543443288841.png

login olduktan sonra da aşağıdaki yerden ulaşabilirsin.

1543443208227.png