Arkadaş merhaba, aşağıda yer alan bağlantıdan temin edebilirsiniz.
SAP Gui 7.50 Patch 9 Hotfix 1 Released
Teşekkürler.
Paylaşımınız için teşekkürler.
Öncelikle teşekkürler hocam. Yarın bir görüşüyüm acaba admin kullanıcı kodu verirler mi bana da acaba? 7.40 olmasının avantajı da var dezavantajlarıda.. Elbette üst sürüm olması gerekiyor ki yeniliklerden faydalanabilelim.Merhaba İncsoft,
Service.sap.com linkinden Sap'nin sizin firmanızdaki admin yöneticilere verdiği bir kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıyorsunuz ve aldığınız hata mesajını buraya not olarak açıyorsunuz. öncesinde portal da aldığınız hata ile ilgili daha önce yazılmış birşeyler var mı diye ararsanız iyi olur.
Evet hocam onu anladım. Sap kullanıcı kodum farklı. Sap Türkiyeden nasıl kullanıcı kodu temin ederim onu işletmemdeki sorumlu kişilere danışacağım. Aslında hiç onlar olmadan alabilsem daha iyi olacak ama olmuyor. Bu SAP i anlamadım gittim 2016 yılından buyana. Ne bir ekrana yetki verilebiliyor, ne bir ekrana standart ekran diye değişiklik yaptırılabiliyor saçma sapan bir sistem açıkcası böyle yetkiler olmadımı da.aslında öyle bir şey değil. bu sizin sap sisteminde mevcut bir kullanıcı kodu değil. Sap Türkiyenin size temin ettiği müşteri kodu gibi bir şey. Sonra yetkili kişi başka kullanıcılar da oluşturabiliyor.