TCODE Sap kapalı durumda excel kod ile çalıştırma hk.

valentino06

Kayıtlı Üye
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. Ankara
Merhaba,
Sayın Değerli Hocalarım inşallah Konuyu doğru yere açmışımdır. benim şöyle bir sorum var Sap kapalı iken excel'e kod yazılarak veri çekilebiliyor mu? çekiliyorsa nasıl bir yol izlemem gerekiyor. lütfen değerli ve Kıymetli hocalarım yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkür ederim.

valentino06

Kayıtlı Üye
  1. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. Ankara
Merhaba,
Lütfen yardımcı olabilirmisiniz. çok teşekkür ederim.

engin0687

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP PP
  3. SAP SD
Katılım Bölgesi
  1. Ankara
Merhaba,
Lütfen yardımcı olabilirmisiniz. çok teşekkür ederim.
Merhaba sap kapalı durumdayken veri çekebilirsiniz. Bunun için gerekli olan script kayıt ve playback fonksiyonunun aktif olması gerekiyor. Sizle sap ye otomatik giriş için gerekli kodları paylaşabilirim ancak veri çekebilmeniz için gerekli olan kodları kendiniz script kayıt yaparak kodları oluşturmanız ve excel makroya aktarmanız gerekecek.

valentino06

Kayıtlı Üye
  1. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. Ankara
Günaydın @engin0687 çok teşekkür ederim. sorun çözüme ulaşmıştır. lütfen konuyu kapatırmısınız.

gicimi

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP WM
Katılım Bölgesi
  1. Ankara
Merhaba sap kapalı durumdayken veri çekebilirsiniz. Bunun için gerekli olan script kayıt ve playback fonksiyonunun aktif olması gerekiyor. Sizle sap ye otomatik giriş için gerekli kodları paylaşabilirim ancak veri çekebilmeniz için gerekli olan kodları kendiniz script kayıt yaparak kodları oluşturmanız ve excel makroya aktarmanız gerekecek.
Merhaba,

Otomatik giriş için kodları paylaşabilir misiniz. SAP excele veri alma ile ilgili eğitim amaçlı paylaşım/video var ise paylaşabilir misiniz.

Teşekkürler.