SapForo Türkiye Hakkında

Kullanıcı Değerlendirmesi
5.00 Oylama

Övünç DİNÇ

Çözüm Ekibi
Kayıtlı Üye
Web Sitesi
sapforo.com
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP MM
  2. SAP PP
  3. SAP FI
  4. SAP QM
Katılım Bölgesi
  1. İzmir
SAP Foro olarak tüm kullanıcılarımızı selamlarız.
Kısaca bu platformun kuruluş amacını sizlere açıklamaya çalışarak kendimizi tanıtacağız;

Öncelikle, Biz kimiz?

Bizler piyasada hali hazırda SAP danışmanlığı yapan yada bir kuruluş için özel destek veren kişiler değiliz , SAP kullanıcılarının ortak sorunlarına birlikte çözüm arayıp , Türkiye' de bu konuda yaşanan bilgi eksikliğini biraz olsun ücretsizce aşmaya çalışan ve bunu forum anlayışı içerisinde topluluk oluşturarak çözmeyi hedefleyen bir ekibiz...

Neden SapForo.com için birleştik?

Çünkü SAP eğitiminin ne kadar ücretli ve ne kadar zor bir iş olduğunu biliyoruz. Bir SAP danışmanının ne kadar uzun bir sürede ve kısıtlı imkanlar ile kendini yetiştirmek zorunda olduğunu biliyoruz, yaşıyoruz. Ve piyasada lisanslı eğitim başlığı altında verilen formal eğitimlerden çıkıp, onca para verip 'malesef olmadı, öğrenedim bir türlü' diyen insanları görüyoruz.

Bu kurslarda hali hazırda kimi arkadaşlarımız eğitmenlik yapıyorlar zaten. Yaptıkları hatanın ne olduğunu kendileri de belirtiyorlar. SAP'nin sıfır görsellik içeren dökümanları üzerinden SAP öğretmeye çalışıyorlar burada vurgumuzun ne denli haykırış olduğunu bilmenizi isteriz...

Yüksek Fiyatlara Lisanslı SAP Eğitim Almak Mantıklı mı?

Eğer öğrenebilecekseniz mantıklı ve tartışmanın kesinlikle anlamı olmaz...
SAP bilgisi buna değer. Ancak lisanslı eğitim kurumlarında SAP'nin marka değerine para ödemektesiniz. Bilişim dünyasında hiçbir programın eğitimi için bu kadar para ödenmemektedir. Ve size eğitim için sağlanan dökümanlar sizin büyük resmi kolayca görebilmenizi sağlayamadığı için programın içinde kayboluyorsunuz. Bu kurslarda eğitmenlik yapmış arkadaşlarımız da aynen bunu iletmekteler.

SAP'de etkin öğrenme yöntemi TÜMEVARIM ile olamaz, ancak TÜMDENGELİM ile SAP öğretimi kolaylaştırılabilir. Bilmenizi isteriz ki, bu detay Lisanslı eğitim veren yerlerin umrunda değildir.

Ne Öneriyoruz?

Burada hep birlikte bir şekilde, sıcak ve samimi bir ortamda sizlerinde cebine ve bütçesine en ufak zarar vermeyecek şekilde bilgi birikimimizi sizinle paylaşmayı öneriyoruz.

Ümit ediyoruz ki, ziyaretçimizin yada katılımcılarımız desteği ile bizbize bazı sorunların, arayışların, çözüm odakları olacağız.SAP danışmanının günlük fiyatını ödeyerek kazanabileceğiniz bilgi akımına belkide artık bir tıkla ulaşacaksınız...

Ne Ümit Ediyoruz?

Katılımcılarımızın, piyasada hali hazırda aktif çalışan kıdemli SAP kullanıcılarının ve öğrenme amacı ile hırslı, arzulu ziyeretçiler olmasını diliyoruz.Bu dilekle öğreti duygusunun artarak , ülkemiz adına kanayan bir açığı da kapatacağını ümit ediyoruz.

Gayemiz Nedir?

Tüm sosyal paylaşım alanlarının, çeşitli sitelerin , marketlerin , grupların , derneklerin gayesiz kurulması söz konusu değildir mutlaka bir amaca yönelik ışık tutmayı hedef almışlardır. Sapofis.com olarak bizlerinde gayesi sizlerle birlikte SAP Yazılımı odaklı yurdumuzun dört bir yanından insanlara ulaşmak ve bu insanların , yani sizlerin bu konudaki bilgi birikimlerinizi paylaşmanıza, düzenlenecek ücretsiz eğitimlere imza atmanıza, yaşanan sorunları birlikte daha kolay çözeceğimizin kavramını aşılamaya ön ayak olmaktır.

Biz yöneticiler ve tüm üyelerimizin bilmesi ve her daim eksiksiz uygulaması gereken temel misyonlarımız söz konusudur. Bunların ana temeli sevgi, saygı ve mütevazilik üzerine oturtulmuş olup her ortamda öğreti bilincini aşılamaktır.

Biz yöneticiler hiçbir zaman yönetici havasında değil, ana misyonumuz olan sevgi, saygı ve mütevazilik ile sizlere iyi örnek olamaya çabalayarak, kişileri yönetmekten ziyade yukarıdaki belirttiğimiz amaçlar doğrultusunda kurulmuş olan bu platformun düzenini sağlamakla görevli olduğumuzu unutmamayı prensip edindik.

“ Bilgi paylaşıldıkça değer kazanır” sözünü hatırlatarak aramızda bulunduğunuz ve bizlere destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz.

"SAPForo Türkiye Yönetimi".

constantine

Kayıtlı Üye
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP MM
  2. SAP SD
  3. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. İstanbul
verdiğiniz emeklerden dolayı çok teşekkürler.