ÇÖZÜLDÜ SATICI FARK KAYDI HK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Kategorisi
  1. Materials Management (MM)

onercelik

Kayıtlı Üye
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP MM
  2. SAP PP
  3. SAP CO
  4. SAP FI
  5. SAP SD
  6. SAP HR
  7. SAP QM
  8. SAP LE
  9. SAP BW
  10. SAP PS
  11. SAP WM
  12. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. Sakarya
Merhabalar;

sadece SAP üzerinden herhangi bir yardımcı programdan olmadan tamamen manuel fark kaydı atmak istiyoruz taibiki satıcıya yani fason malzeme için gönderdiğimiz firmalara. bunun için nasıl bir yol izlemeliyiz. Ayrıca denediğimizde bir tane malzeme satıcıyla alakalı hata veriyor. o malzeme de hiçbir fason işçilik için gidip gelmemiş gözüküyor yani sistemde tek hareketi üretimin olduğu. satıcıda sayılan ama satıcıya fark kaydı atamadığımız bir malzeme.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

CEMOKA

Çözüm Ekibi
Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP CO
  3. SAP FI
  4. SAP SD
  5. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. İstanbul
Merhaba onercelik,

Daha iyi anlamak adına soruyorum, MM modülünden fasona yapılan sarf ile ilişkilin bir fark kaydından mı bahsediyoruz, yoksa FI tarafından oluşturulmak istenen bir belgeden mi. Burda biraz da IT deki Sap sorumlusundan yardım ister gibi yazmışsın, samimi fakat kendi düşündüğün gibi. Konu aslında çok geniş olduğu için farklı varyasyonlar düşünüyoruz, Tam olarak sorunu öğrenebilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz sanırım. Yapabiliyorsan işlemi yaptığın yada hata aldığın ekran görüntülerini paylaş, daha faydalı olur bizler için.

onercelik

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP PP
  3. SAP CO
  4. SAP FI
  5. SAP SD
  6. SAP HR
  7. SAP QM
  8. SAP LE
  9. SAP BW
  10. SAP PS
  11. SAP WM
  12. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. Sakarya
Merhaba onercelik,

Daha iyi anlamak adına soruyorum, MM modülünden fasona yapılan sarf ile ilişkilin bir fark kaydından mı bahsediyoruz, yoksa FI tarafından oluşturulmak istenen bir belgeden mi. Burda biraz da IT deki Sap sorumlusundan yardım ister gibi yazmışsın, samimi fakat kendi düşündüğün gibi. Konu aslında çok geniş olduğu için farklı varyasyonlar düşünüyoruz, Tam olarak sorunu öğrenebilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz sanırım. Yapabiliyorsan işlemi yaptığın yada hata aldığın ekran görüntülerini paylaş, daha faydalı olur bizler için.

onercelik

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP PP
  3. SAP CO
  4. SAP FI
  5. SAP SD
  6. SAP HR
  7. SAP QM
  8. SAP LE
  9. SAP BW
  10. SAP PS
  11. SAP WM
  12. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. Sakarya
Merhaba.
MM modülü için bahsettiğim konu benzer bir durumda fark kaydı atmış olan veya görmüş olan biri varsa diye sormak istedim aslında. Şuanda ekran görüntüsü mümkün değil maalesef. Şöyle bahsedeyim daha açık bir şekilde mi04 ekranında bu farkı atmak isterken daha önce fasona gidip gelmemiş bir malzemede hata yedik satıcı ile alakalı sanıyorum. Yarın tekrar yazacağım ekran resmi ile birlikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...