- Web Sitesi
- sapforo.com
- Kullandığınız SAP Modülleri
-
- SAP MM
- SAP PP
- SAP FI
- SAP QM
- Katılım Bölgesi
-
- İzmir
Sertifikasyon nedir?
SAP ve SAP BusinessObjects iş çözümlerinin pek çoğu için sertifika programları mevcuttur. Sertifika sınavlarına katılıp sınavı geçmeniz halinde ilgili alanda “Sertifikalı” olursunuz.
Pek çok kişi sınava girmeden önce en az bir kaç alanda eğitime katılmayı tercih eder. Sınavın kapsamındaki konu başlıkları ve bunların ağırlıkları SAP tarafından yayınlanır.
Bir sınavın kapsadığı konuları içeren eğitimlere ise “SAP Çözüm Akademisi Eğitimleri” adı verilir.
Sertifikalı SAP Danışmanı olmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
Her ay SAP’de düzenlenen sertifika sınavlarına katılabilirsiniz. Sınavlara ve içeriklerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://training.sap.com/tr/en/
SAP Eğitimi almadan sınava girmek mümkün müdür?
SAP tarafından belirlenen standartlara göre eğitim almak sınava girmek için mecburi değildir ancak sınava hazırlanma sürecinin daha verimli olması bakımından tavsiye edilen bir yöntemdir.
Hangi sınava gireceğime karar veremiyorum. SAP bana bu konuda yardımcı olur mu?
SAP Türkiye olarak katılımcıların hangi sınava girmeleri gerektiği konusunda hiçbir yönlendirme yapmıyor, tavsiyede bulunmuyoruz. Katılımcının sınav içeriklerini inceledikten sonra girmek istediği sınava karar vermesi tamamiyle kendi sorumluluğu altındadır.
Sertifika sınavları ne zaman gerçekleşmektedir?
Güncel sınav takvimine ulaşmak için tıklayınız. Belirtilen tüm tarihlerde her modülden sınava girmek mümkündür.
Sınav ücreti nedir?
SAP Sertifika Sınav Ücreti €400+KDV ‘dir.
Geçme puanı nedir?
Her sınavın geçme notu farklıdır. Girdiğiniz sınavın geçme notunu sınava girdiğiniz anda sınav ekranında görebilirsiniz. Bunun öncesinde sınav geçme notları katılımcılarla paylaşılamamaktadır.
Sınav sonucumu ne zaman öğrenebilirim?
Sınavı tamamladığınız anda sınav sonucunuzu görebilirsiniz.
Sınavdan kalırsam bir daha ne zaman sınava girebilirim?
Sınavda başarılı olunamaması durumunda bir sonraki ilk sınav tarihinde sınava yeniden girmek mümkündür.
Bir sınava kaç defa girebilirim?
Katılımcılar aynı sınava 3 kereden fazla giremezler. Üçüncü sınavdan da geçilememesi durumunda yeni versiyonun yayınlanmasını beklemekleri gerekmektedir. Versiyon güncellemeleri için ise kesin bir zaman dilimi söz konusu değildir.
Sınava girdikten ne kadar süre sonra sertifikamı alabilirim?
Sınav sonuçları SAP AG tarafından onaylandıktan sonra sertifikalar hazırlanmaya başlanır. Bu işlemlerin tamamlanması ve sertifikanızın adresinize postalanması yaklaşık 2-3 hafta sürmektedir.
Sınav kaydımı nasıl gerçekleştirebilirim?
Sınav kayıt formuna buradan ulaşabilirsiniz.
Kayıt formunu eksiksiz doldurup imzaladıktan sonra [email protected] adresine mail atabilir veya 0216 633 0499 numaralı faksa gönderebilirsiniz. Faks göndermeniz halinde lütfen faksın ulaştığını teyid ediniz.
Sınavdan 2 gün önce sınavla ilgili gerekli bilgilerin paylaşıldığı bir mail tarafınıza gönderilecektir. Böyle bir mail almamanız durumunda lütfen SAP Türkiye Eğitim Departmanı ile iletişime geçiniz.
Ödemeyi ne şekilde yapabilirim?
Bununla ilgili olarak SAP Eğitim departmanıyla görüşebilirsiniz.
Birden fazla alanda sertifika sahibi olabilir miyim?
Evet. Ancak sahip olabileceğiniz sertifika sayısının sizin iş ve SAP deneyiminizle de alakalı olabileceğini unutmayınız.
Eğitim
Bireysel eğitim almak istiyorum. Nereden alabilirim?
SAP Türkiye bünyesinde periyodik olarak yayinladigimiz takvimlerde, açik sinif egitimleri ilan edip yeterli katılım olması durumunda bu eğitimleri organize ediyoruz. Aşağıdaki link’ten güncel eğitim takvimimize ulaşabilirsiniz.
http://www.sap.com/turkey/services/e...nder/index.epx
Eğitim ihtiyacınız doğrultusunda katılmak istediğiniz eğitimi belirledikten lütfen eğitimin türüne göre aşağıdaki kayıt formlarından birini eksiksiz doldurunuz. Eğitim kayıt formunu [email protected] adresine veya +902166330499 numaralı faksa gönderebilirsiniz. Faks göndermeniz halinde lütfen bizi bilgilendiriniz.
Bireysel Eğitim Kayıt Formu
Bireysel Online Eğitim Kayıt Formu
Ayrıca, SAP Çözüm Akademisi eğitimleri Yetkili Eğitim Merkezlerimiz tarafından verilmektedir. Bireysel Akademi Eğitimleri ile ilgili eğitim takvimi, fiyat, içerik ve kayıt gibi detaylar hakkında bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.
Medyasoft Bilgi Sistemleri A.Ş.
[email protected]
Tel: 0216 691 45 00
Call Center: 444 10 58
www.medyasoft.com.tr
İşyerinden bir grup arkadaşımla birlikte SAP eğitimi almak istiyoruz. Özel bir eğitim düzenlenebilir mi?
SAP Türkiye, kurumların beklenti ve ihtiyaçlarına göre proje ekibi eğitimleri planlamaktadır. Eğitim içeriği, süresi ve yeri, eğitim öncesinde müşteri ile birlikte belirlenir.
SAP bünyesinde verilen tüm eğitimlere nereden ulaşabilirim?
SAP Turkiye bünyesinde verebildiğimiz tüm eğitimlerin listesini SAP TR Eğitim Departmanı’ndan isteyebilirsiniz.
Hangi eğitimi alacağıma karar veremiyorum. SAP bana bu konuda yardımcı olur mu?
Eğitim İhtiyaç Analizi ile katılımcıların profillerini ve beklentilerini anlayarak hangi eğitime katılmaları gerektiği konusunda öneride bulunabiliriz . Önerilen eğitim içeriklerini katılımcılarla paylaşıp, hangi eğitimi almaları gerektiğini birlikte planlıyoruz.
SAP Eğitimleri sonunda Katılım Sertifikası veriliyor mu?
Her eğitimin sonunda katılımcılara “Eğitim Katılım Sertifikası” verilmektedir. Ancak bu sertifikanın sınav sonrası verilen sertifikayla aynı nitelikte olmadığı unutulmamalıdır.
Online Eğitim
Online eğitimlerimizle ilgili olarak lütfen websitemizin ilgili bölümünü ziyaret ediniz: http://www.sap.com/turkey/services/education/index.epx
Ek Bilgiler
SAP Türkiye ofisinde gerçekleşecek eğitim veya sınavımdan önce ulaşım, konaklama ve diğer bir takım bilgilere nereden ulaşabilirim?
Bu bilgilere buraya tıklayarak sizin için hazırladığımız rehberden ulaşabilirsiniz.