MySimS3k® Kayıtlı Üye Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 3 Tepki puanı 2 Puanları 3 Yaş 44 Konum Adana 9 Nis 2017 #1 Can dostum yol arkadaşım Övünç'ümün forumuna uğramak istedim herkese selamlar
Övünç DİNÇ Çözüm Ekibi Kayıtlı Üye Katılım 8 Eki 2016 Mesajlar 939 Çözümler 4 Tepki puanı 276 Puanları 63 Yaş 42 Konum İzmir Web Sitesi sapforo.com Kullandığınız SAP Modülleri SAP MMSAP PPSAP FISAP QM Katılım Bölgesi İzmir 09 Nis #2 MySimS3k®' Alıntı: Can dostum yol arkadaşım Övünç'ümün forumuna uğramak istedim herkese selamlar Genişletmek için tıklayın ... Şimdi ne yazsam boş ... Uğrama arada gel de çalış bir kaç konu aç... Oyla 0 Olumsuz oyla
MySimS3k®' Alıntı: Can dostum yol arkadaşım Övünç'ümün forumuna uğramak istedim herkese selamlar Genişletmek için tıklayın ... Şimdi ne yazsam boş ... Uğrama arada gel de çalış bir kaç konu aç...
MySimS3k® Kayıtlı Üye Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 3 Tepki puanı 2 Puanları 3 Yaş 44 Konum Adana 09 Nis #3 Övünç DİNÇ' Alıntı: Şimdi ne yazsam boş ... Uğrama arada gel de çalış bir kaç konu aç... Genişletmek için tıklayın ... Anladığım bir konu olsa biliyorsun kardeşim seni hiç yalnız bırakmam Son düzenleme: 11 Haz 2017 Oyla 0 Olumsuz oyla
Övünç DİNÇ' Alıntı: Şimdi ne yazsam boş ... Uğrama arada gel de çalış bir kaç konu aç... Genişletmek için tıklayın ... Anladığım bir konu olsa biliyorsun kardeşim seni hiç yalnız bırakmam