Visio document

hulagu504

Kayıtlı Üye
Kullandığınız SAP Modülleri
  1. SAP MM
  2. SAP FI
  3. SAP SD
  4. SAP HR
  5. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. Sivas
Merhabalar,
SAP üzerinde word,excel vs. gibi ofis uygulamaları için dosya oluşturabiliyor ve verilerimizi bunlara yazabiliyoruz.Ben bir visio dosyası oluşturup bunda
organizasyon ağacını göstermek istiyorum acaba mümkün müdür ? Visio dosyası oluşturmak için SAP de bir fonksiyon var mı ? veya OLE ile yapılabilir mi ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Övünç DİNÇ

Çözüm Ekibi
Kayıtlı Üye
Web Sitesi
sapforo.com
  1. SAP MM
  2. SAP PP
  3. SAP FI
  4. SAP QM
Katılım Bölgesi
  1. İzmir
Merhabalar,
SAP Modelleme için Visio Stencil kullanabilirsiniz bunda sorun yok ama entegrasyon açısından ARIS Express ücretsiz olduğu için çok daha çabuk destek alma şansınız olur.
Organizasyon sürecine gelirsek burada yapılmak istenen nedir? Sadece bir şema göstermek mi? Yoksa bunları bir iş paketine yada akışa bağlayacak mısınız?

hulagu504

Kayıtlı Üye
  1. SAP MM
  2. SAP FI
  3. SAP SD
  4. SAP HR
  5. SAP ABAP
Katılım Bölgesi
  1. Sivas
Merhabalar,
SAP Modelleme için Visio Stencil kullanabilirsiniz bunda sorun yok ama entegrasyon açısından ARIS Express ücretsiz olduğu için çok daha çabuk destek alma şansınız olur.
Organizasyon sürecine gelirsek burada yapılmak istenen nedir? Sadece bir şema göstermek mi? Yoksa bunları bir iş paketine yada akışa bağlayacak mısınız?

Amacım Şema olarak kimin kime bağlı olduğu bir organizasyon ağacı göstermek bunun için visioda excel dosyası veya ODBC DSN üzerinden veri gönderilebiliyor. Benim merak ettiğim GUI_DOWNLOAD gibi bir fonksiyon var m visio dosyası indirmek için bu konu hakkında bilginiz var mı ? Cevabınız için Teşekkür Ederim.